Pattinson, rol controversat in Bel Ami

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului. Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascensiunea pe scara sociala.

Dupa multe episoade in care Georges isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc il mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai mult chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Referitor la prestatia sa din acest film si abordarea unui astfel de rol, Robert Pattinson a declarat: "Este destul de greu sa gasesti un personaj atat de controversat in filmele care se fac acum. In general, mesajul unui film este un pic moralizator, ne invata o lectie, dar aici nu e asa. Georges este pur si simplu incurabil, calca in picioare pe toata lumea, in mod repetat. Si este recompensat pentru acest comportament de fiecare data. Pentru mine a fost deosebit de interesant si distractiv, cu siguranta este un tip de personaj pe care nu-l voi intalni prea des in cariera."

Intr-o epoca in care decadenta se ascunde sub maniere impecabile, un soldat falit isi croieste drum catre inalta societate prin paturile celor mai influente femei. Nu-l rata pe Robert Pattinson in rolul unui seducator in serie, in Bel Ami, din 2 martie.