Afis film: Oglinda, oglinjoara - Premiera (Mirror, mirror - Din 16 martie)

Oglinda, oglinjoara - Premiera (Mirror, mirror - Din 16 martie)

AG
106 minute
Aventuri, Fantastic, Comedie

Despre Film

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă ca Zăpada şi Cei Şapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, ea se transformă într-o forţă care nu dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul şi să o înlăture pe Regină.
Alături de pitici, Albă ca Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare senzaţională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din România un film eveniment, o aventură fantastică, plină de umor şi condimentată cu gelozie, dragoste şi trădare, care va cuceri imaginaţia spectatorilor de toate vârstele.

Detalii

Genul: Aventuri, Fantastic, Comedie

Durata: 106 minute

Regia: Tarsem Singh

Ţara: SUA

Limba: Engleza

Distribuitor: MediaPro Distribution

Audienţa: AG

Trailer Oficial

Acest film nu are trailer.

Distributia

Distribuţia

Julia Roberts Regina malefică
Sean Bean Regele
Lily Collins Albă ca Zăpada
Armie Hammer prinţul Andrew Alcott
Nathan Lane Brighton
Mare Winningham Baker Margaret
Michael Lerner baron

În rolurile principale:

Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer

Program

 Vineri
17.08
Sâmbătă
18.08
Duminică
19.08
Luni
20.08
Marţi
21.08
Miercuri
22.08
Joi
23.08