Noaptea Rechinilor, senzaţii tari în 3D

Rechinii, pradatorii supremi, au fost o inspiratie pentru teama interioara si fascinatia ingrozitoare a oamenilor, de secole bune. Noaptea rechinilor 3D, conceput cu dexteritate, are la baza acele temeri primitive de masinariile ucigase perfecte ale naturii, cu o poveste plina de suspans, uimitoare, cu efecte animatronice de ultima ora si cu o distributie tanara si talentata.

In regia lui David R. Ellis (Snakes on a Plane si Final Destination 5), Noaptea Rechinilor 3D are drept subiect un weekend fierbinte de vara, care se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti. Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange. Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

De la regizorul filmului The Final Destination, vine un thriller mortal, in care cele mai adanci temeri ies la suprafata, cu Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on The Left), Dustin Milligan (90210, Stilher) si Chris Carmack (The O.C) in rolurile principale.