Jon Bon Jovi, star rock în comedia De anul nou

După ce, în urmă cu câteva luni, cucerea publicul din România - printr-un concert de zile mari - Jon Bon Jovi se întoarce din 9 decembrie, în comedia De anul nou, alături de cele mai mari nume de la Hollywood: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Katherine Heigl şi Sarah Jessica Parker.

Jon Bon Jovi îl interpretează pe Jensen, care la fel ca în viaţă sa reală este un rockstar veritabil. Producătorul Mike Karz spune despre implicarea artistului în proiect că atunci când erau planificate filmările: "Bon Jovi avea un turneu mondial de mare succes, în plus, are o familie şi nici nu se gândea să facă un alt film. Dar când a citit scenariul, a înţeles perfect personajul şi a vrut şi-l interpreteze imediat".

Realizat de Garry Marshall, De anul nou/ New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică şi personajele din Valentine's Day. Poveştile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore de dinaintea serii De anul nou. Comedia romantică De anul nou celebrează dragostea, speranţa, iertarea, a două şansă şi noile începuturi, prin poveşti amuzante care au loc în New York, în cea mai strălucitoare noapte a anului.

MediaPro Distribution prezintă, din 9 decembrie, De anul nou - un film care va putea fi urmărit în premieră în cinematografele Cityplex.