Gerard Butler, înarmat şi periculos în Machine Gun Preacher

Incepand cu 6 Ianuarie il vom vedea pe marile ecrane pe Gerard Butler in filmul Machine Gun Preacher, pelicula de acţiune inspirată din fapte reale a lui Marc Forster (Quantum of Solace, viitorul World War Z). Scoţianul ce te-a impresionat cu statura sa în 300 schimbă de această decorul antic cu cel al Africii secolului XX şi se angajează în luptă cu acelaşi aplomb, aşa cum sugerează posterul preluat de Empire Online.

Filmul descrie un punct de cotitură din viaţa lui Sam Childers (Butler) şi felul în care acesta a ales să lupte pentru viaţă de partea celor oprimaţi şi lipsiţi de sprijin. Fost traficant de droguri dur şi lipsit de scrupule, membru al unei găşti de motocicliști, lui Childres i se oferă ocazia de a se îmbarca într-o călătorie spirituală, aceea de a deveni un apărător al copiilor-soldaţi din Sudan, ţară africană puternic afectată de războiul civil. Şi acceptă oferta hotărât, cu arma în mână.

Alături de Butler, în film mai apar Michelle Monahan (Source Code, Kiss, Kiss, Bang, Bang) şi Michael Shannon (Boardwalk Empire, viitorul Man of Steel). Lansarea lui Machine Gun Preacher va avea loc în Statele Unite pe 18 noiembrie, filmul urmând să participe, luna următoare, în competiţia festivalului de film de la Toronto.